22 artikelen  

De voordelen van waterbestendig laminaat

Met een waterbestendige laminaat vloer maakt u het uzelf net een stukje makkelijker. Met een extra beschermlaag op de vloer voorkomt u vervelende beschadigingen door vocht. Zo bevordert u in combinatie met het juiste onderhoud de levensduur van het laminaat. Voor een ruimte als de badkamer of keuken is dit type vloer goed geschikt, omdat dit vochtige ruimtes zijn.

Waterbestendige laminaat vloer leggen

Wanneer u eigenaar bent geworden van een waterbestendige laminaat vloer kunt u ervoor kiezen de vloer zelf te leggen of gebruik te maken van onze legservice. Onze professionals komen graag bij u langs om de vloer bij u in huis te leggen. Zo geniet u de komende jaren extra van uw prachtige laminaatvloer.

Waterbestendig laminaat kopen bij Luxuryfloors

Bij Luxuryfloors vindt u verschillende merken met waterbestendig laminaat zoals Quick-Step en Douwes Dekker. Ook profiteert u bij ons altijd van de laagste prijsgarantie. Komt u het toch ergens goedkoper tegen? Dan krijgt u de vloer van ons helemaal gratis! Wij heten u ook graag welkom in onze showroom in Kampen en helpen u verder met de zoektocht naar de juiste vloer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen