Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Tilburg? Profiteer van de laagste prijsgarantie


Kijk niet verder! Het laminaat is in Tilburg nergens goedkoper dan bij Luxury Floors. U krijgt het zelfs gratis mee als u het ergens anders wel goedkoper kunt vinden. Pak uw voordeel en bestel goedkoop laminaat van Europese topmerken bij Luxury Floors en laat het bezorgen in Tilburg.

Walhalla van goedkoop laminaat

Alle Europese topmerken zijn aanwezig in onze grote showroom, waar u meer dan 300 verschillende soorten laminaat kunt vinden van het hoogste kwaliteit. Het is direct leverbaar vanuit een grote voorraad, waardoor u snel een nieuwe vloer heeft in liggen in Tilburg. Het decorpapier is van hoge kwaliteit en is nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloer. De duurzame toplaag is zeer slijtvast. Het beste tegen de kleinste prijs, maximaal rendement voor u!

Bekijk ons assortiment goedkoop laminaat.

Ons goedkoop laminaat is nergens goedkoper

Door onze goede connecties kunnen wij direct bij de fabrieken inkopen en wordt op deze wijze de tussenhandelaar buitengesloten. Hierdoor zijn er geen extra marges en dat resulteert in de allerlaagste prijsgarantie, al 12 jaar lang! In onze outlet hebben wij zelfs al goedkoop laminaat vanaf 1,99 per m².

Laminaat laten bezorgen in Tilburg of kom langs onze showroom

Naast het laminaat vindt u ook alle toebehoren voor uw vloer in onze showroom. Daar staan onze specialisten voor u klaar, ze helpen u graag met al uw vragen en hebben daarnaast ook nog de beste tips voor u. Zo kunt u eenvoudig uw vloer bij u thuis of werk in Tilburg leggen.

• Reisafstand Tilburg- Kampen 158 km en 1 uur en 42 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaal zaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer
• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden

Bezoek onze showroom of kijk even rondop onze website. Op de website kunt u een greep uit ons assortiment vinden. Heeft u uw laminaatvloer gevonden, dan kunt ook telefonisch (038-3374025) uw bestelling doorgeven. Wij zorgen dat het bij u in Tilburg wordt afgeleverd.