Altijd de laagste prijsgarantie!

18 artikelen  

Verwijder alle


De structuur van de Quick-step Signature

Door de realistische manier waarop de Quick-step Signature vloer aanvoelt lijkt het net of loop je op een echte houten vloer. Dit komt door de vele verschillende patronen die worden gemaakt voor deze vloer. Ook de naden worden overgebracht op wat je voeten voelen. Het heeft dus op het gebied van gevoel de kwaliteit van een houten vloer en voor de rest heeft het de voordelen van een laminaatvloer. Zo is hij erg kras- en deukbestendig waardoor hij jaren meekan, ook is hij erg onderhoudsarm.

De uitmuntende kwaliteit die je verwacht

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor jouw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kun je de Quick-step Signature vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-step Signature vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die jij mooi vindt en die bij jouw woonkamer past.

Ga voor een unieke vloer in jouw woning

De Quick-step Signature is dus een vloer met vele sterke eigenschappen. Daardoor is hij de beste in zijn klasse. Met zijn echte houtlook en het gevoel dat je op hout loopt is dit een mooie oplossing voor de houtliefhebber. Daarbij heb je het voordeel dat door de hardheid van de vloer deze bestendigheid voor water, krassen en deuken is. Hij zal je dus niet in de steek laten. Ook hoef je geen zorgen te hebben over het leggen van de vloer. Met enige kennis kun je dit al doen door zijn clicksysteem. Je kunt de Quick-step Signature daardoor zelfs meenemen naar een volgende woning.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen