Altijd de laagste prijsgarantie!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Niet te onderscheiden van een echte houtvloer

Doordat de bovenste laag van de Perspective Wide 4 vloer van echt hout is gemaakt is het met het blote ook niet te zien of het een houten of een laminaten vloer is. In de vloeren zitten 4 V-groeven verwerkt waardoor de vloer nog echter lijkt. Je hebt dus het gemak en de voordelen van laminaat met de uitstraling van een houten vloer. Het beste van twee werelden dus.

Verscheidene kleuren en vormen

Door het grote aanbod van de Perspective Wide 4 vloeren is er altijd een kleur die bij jouw woonkamer past. De vloeren zijn namelijk in meerdere houttinten verkrijgbaar. Ga na welke houttint bij jouw interieur past. Een lichte houtkleur staat voor ruimtelijk en elegant, een donkere houttint staat voor warm en gezellig. Dit zijn echt niet de enige tinten mogelijk. Zo is er ook een blauwe eikentint beschikbaar die jouw kamer een erg persoonlijke touch geeft. Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het beste bij jouw kamer staat? Kom langs en laat je door ons adviseren!

Een kwaliteitsvloer voor de scherpste prijs

Luxury Floors staat voor een eerlijke prijs. Daarom betaal je bij ons nooit te veel. De vloeren die wij bieden zijn inclusief BTW. Je wordt dus nooit verast door een prijs die je nog nooit hebt gezien. Onze prijzen zijn erg scherp. Zo scherp dat wij een laagste prijsgarantie hanteren. Je zult daarom nergens deze vloer vinden voor een voordeligere prijs!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen