Altijd de laagste prijsgarantie!

9 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Perspective Wide 2 laminaat

De laminaat vloer uit de Quick-Step Perspective Wide 2 collectie zijn eigenlijk geschikt in elke woonruimte in uw huis. Deze collectie heeft hele mooie brede planken met een v-groef aan twee zijde. De dikte van 9.5 garandeert een lange levensduur en dempt het loopgeluid erg goed.

De levensduur wordt ook bevorderd door de nieuwe Scratch Guard technologie, dat de toplaag van het laminaat tot tien keer meer krasbestendig maakt dan zonder deze laag. Dus geen snelle krassen meer op uw laminaat. Huisdieren kunnen weer zonder zorgen door het huis lopen.

Uniclic, het nieuwe kliksysteem van Quick-Step

U denkt natuurlijk vast dat een laminaatvloer leggen lastig is? Dat was in het verleden ook altijd zo. Inmiddels zijn de technologieën zodanig eenvoudig geworden dat zelfs u de vloer gemakkelijk kunt leggen. Quick-Step Perspective Wide 2 heeft een uniek kliksysteem genaamd; uniclic. Dit systeem laat u de laminaatvloer in no-time plaatsen. Voor u het weet heeft u de vloer in uw huis liggen

Grootste winkel/showroom in Kampen

Naast de Quick-Step collecties bieden wij u vele gerenommeerde laminaatwerken. Merken waar u jarenlang plezier van gaat hebben. De beste merken dat is waar wij mee werken. Bent u er nog niet helemaal over uit wat voor vloer u wilt kopen? Kom gerust langs en bekijk ons assortiment.

Ergens anders goedkoper?

Wanneer u een laminaat-vloer ergens anders goedkoper vindt, dan krijgt u de laminaat en alle toebehoren geheel gratis!*

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen