Altijd de laagste prijsgarantie!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Quick-Step Perspective V4 laminaat vloeren kopen

Het is belangrijk dat u na een harde werkdag fijn en vertrouwd thuiskomt. Luxuryfloors probeert u daarbij te helpen. Wij proberen daarom de perfecte vloer te kiezen voor u. Een van de populairste vloeren bij ons is de Quick-Step Perspective V4 laminaatvloer. De Perspective V4 bestaat uit laminaatplanken met een v-groef aan alle vier zijden en met een dikte van 9.5mm. Met deze laminaatvloer kunt u extra lang genieten, dit komt doordat er op de toplaag van de vloer een speciale veiligheid zit, genaamd Scratch Guard. U kunt zelfs verschillende dieren in uw huis laten lopen, zonder enige schade of krassen op uw vloer.

Grote keuze aan kleuren met de Perspective V4 vloer

Een van de lastigste keuzes die u moet maken. Welke kleur laminaat? Wat past het beste bij mijn interieur? De keuze is groot met de Perspective V4 collectie. Kiest u bijvoorbeeld voor de lichte eik of den? Wat zal het mooiste staan bij een Scandinavisch interieur? Of wat past het beste bij mijn lichte bank. Wanneer u opzoek bent naar een meer stoerdere vloer kunt, dan kunt u ook terecht bij de V4 collectie. Donkerbruine kleur, perfect te met vele interieurs te combineren. Elke kleur die u kiest, zal uw goed doen. Het is een aanwinst voor huis.

Uniek klik systeem; eenvoudig uw vloer leggen

U denkt natuurlijk vast dat een laminaatvloer leggen lastig is? Dat was in het verleden ook altijd zo. Inmiddels zijn de technologieën zodanig eenvoudig geworden dat zelfs u de vloer gemakkelijk kunt leggen. Quick-Step Perspective V4 heeft een uniek kliksysteem genaamd; uniclic. Dit systeem laat u de laminaatvloer in no-time plaatsen. Voor u het weet heeft u de vloer in uw huis liggen

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen