Altijd de laagste prijsgarantie!

Het goedkoopste laminaat garantie van Noord-Holland!


De inkoop manager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaat vloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Noord-Holland !! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de Groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaat vloeren te hebben. Om een goedkoop laminaat vloeren verkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is de basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren bedrijf zijn van Noord-Holland.

Laminaat bezorgservice

Keuze gemaakt? U wilt het liever laten bezorgen? Dat kan! Binnen 24 tot 48 heeft u de beschikking over uw laminaat. Ook het laminaat door ons laten leggen? Geen enkel probleem, Luxury Floors voorziet u graag in een totaal laminaat service aanbod in Noord-Holland. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek de showroom aan de Haatlanderdijk 6-D in Kampen. Keuze uit meer dan 300 laminaat modellen, op voorraad!

Waarom laminaat?

Laminaat is vele malen goedkoper, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het is duurzaam, onderhoudsarm en lijkt op een echte houten vloer. Met het juiste laminaat creëert u de sfeer die u wilt! U kunt kiezen voor licht, donker of toch die prachtige glanzende vloer

Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘’ons laminaat assortiment’’ en laat u verassen door ons grote aanbod in laminaat! Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 212 beoordelingen