Altijd de laagste prijsgarantie!

Het goedkoopste laminaat garantie van Noord-Holland!


De inkoop manager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaat vloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Noord-Holland !! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de Groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaat vloeren te hebben. Om een goedkoop laminaat vloeren verkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is de basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren bedrijf zijn van Noord-Holland.

Bekijk de collectie

Laminaat bezorgservice

Keuze gemaakt? U wilt het liever laten bezorgen? Dat kan! Binnen 24 tot 48 heeft u de beschikking over uw laminaat. Ook het laminaat door ons laten leggen? Geen enkel probleem, Luxury Floors voorziet u graag in een totaal laminaat service aanbod in Noord-Holland. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek de showroom aan de Haatlanderdijk 6-D in Kampen. Keuze uit meer dan 300 laminaat modellen, op voorraad!

Waarom laminaat?

Laminaat is vele malen goedkoper, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het is duurzaam, onderhoudsarm en lijkt op een echte houten vloer. Met het juiste laminaat creëert u de sfeer die u wilt! U kunt kiezen voor licht, donker of toch die prachtige glanzende vloer

Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘’ons laminaat assortiment’’ en laat u verassen door ons grote aanbod in laminaat! Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen