Laminaat aanbieding in Noord - Brabant!

421 artikelen  Geluiddempende vloer voor in uw appartement

Woont u in een appartement of op een etage in Noord-Brabant en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluid dempende ondervloer. Ofschoon PVC vloeren een laag loopgeluid hebben voldoen ze zonder een T.U.V. gecertificeerde ondervloer niet aan de wettelijk eis van 10dB norm. Om deze reden mag u dan ook de Pvc vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met klik systeem zijn daarom de perfecte oplossing.

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Breed assortiment in Noord-Brabant

Ons assortiment is oneindig! We hebben een voorraad ter grootte van 200.000m² Wij bieden meer dan 300 verschillende laminaatvloeren aan. Uw gewenste vloer moet hier wel tussen zitten! Kom eens langs bij ons in Kampen of bekijk ons aanbod op de website.

Laminaat bezorgservice

U heeft uw keuze gemaakt en u wilt het liever laten bezorgen? Geen probleem bij Luxury Floors. Binnen 24 tot 48 uur heeft u beschikking over het laminaat wat u heeft uitgezocht in Noord-Brabant. De totale service van Luxury Floors staat altijd voor u klaar.

Meer informatie omtrent producten en service? Bel gerust of vul het contact formulier in.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen