Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Nijmegen?


U hoeft niet verder te kijken! In Nijmegen gaat u het laminaat nergens goedkoper vinden dan bij Luxury Floors. Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van heel Nederland en daarmee ook Nijmegen. Bij deze willen we u feliciteren met vinden van het goedkoopste laminaat van Nijmegen. U krijgt het laminaat met alle toebehoren zelfs gratis mee als u het elders goedkoper vindt. Bij aanschaf van het laminaat krijgt u gratis een ondervloer t.w.v. €2,95. U kunt het laminaat laten bezorgen en laten leggen.

Dé laminaatspecialist van Nederland in goedkoop laminaat

In onze showroom van 1000m² hebben wij meer dan 300 soorten goedkoop top laminaat voor u, inclusief alle Europese topmerken zoals Krono-original, Classen, Kronotex, Egger, Witex, Quickstep en nog veel meer. Het laminaat is van de hoogste kwaliteit en heeft een slijtvaste toplaag die bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer. Bestel goed en goedkoop laminaat bij Luxury Floors en laat het bezorgen in Nijmegen. Zo profiteert van u heel veel voordeel.

Bekijk ons assortiment goedkoop laminaat.

Goedkoop laminaat al vanaf €1,99 per m²

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht. Het ontbreken van een tussenhandelaar in combinatie met de kleinst mogelijke marge zorgen voor de allerlaagste prijs. Wij zijn al 12 jaar lang de nummer 1 in goedkoop laminaat. In onze outlet vindt u zelfs al vloeren vanaf €1,99 m².

Laat uw vloer bezorgen in Nijmegen of kom langs bij Luxury Floors

U raakt bij ons niet uitgekeken. Naast het laminaat hebben wij ook alle toebehoren voor uw vloer. Heeft u moeite met kiezen? De specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met uw keuze. Daarnaast hebben ze ook de beste tips voor u, zodat u de vloer eenvoudig kunt leggen.

• Reisafstand Nijmegen- Kampen 110 km en 1 uur en 12 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaal zaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer
• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden

Bezoek onze showroom of neem een kijkje op onze website. Op de website kunt u een greep uit ons assortiment vinden. Zit u laminaatvloer hiertussen dan kunt u direct telefonisch (038-3374025) bestellen en wij bezorgen het bij in Nijmegen.