4 artikelen  

Verwijder alle


Meister M6 Visgraat vloeren bij Luxury Floors

Het merk Meister bestaat al jaren, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Meister staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

Waarom Meister M6 Visgraat laminaatvloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Meister M6 Visgraat laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Meister vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaataanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²! Bekijk snel onze laminaataanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Bestel nu een Meister M6 Visgraat laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Meister vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Meister M6 Visgraat vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen