Bent u van plan een Meister LD 150 vloer te kopen? Dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment Meister LD 150 vloeren, deze vloeren worden gekenmerkt door de subtiele randafwerking. Deze randafwerking geeft een prachtige overgang tussen de verschillende planken. De Meister LD 150 laminaatplanken zijn verkrijgbaar vanaf €18,85 per m². Bekijk het assortiment hieronder.

15 artikelen  

Verwijder alle

Meister LD 150 vloeren bij Luxury Floors

Het merk Meister bestaat al jaren, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren laminaat. De vloeren van Meister staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

Waarom Meister LD 150 laminaat vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Meister LD 150 laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Meister vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!


Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Koop nu een Meister LD 150 laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Meister LD 150 vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen