Bij Luxury Floors koopt u goedkope laminaatvloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste laminaat vloeren van topmerken vanaf €4,95 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

2 artikelen  

Verwijder alle
Meister LC 55 bij Luxury Floors: laminaat vloeren van hoge kwaliteit

Meister is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Meister is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Meister producten.

Waarom Meister LC 55 laminaat vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Meister LC 55 laminaatvloervloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Meister LC 55 vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u Meister LC 55 vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Meister LC 55 vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Meister LC 55 laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Meister LC 55 vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen