Geïnteresseerd in het hoogwaardige laminaat van Meister? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u Meister LC 150 laminaatvloeren nergens, u heeft al een Meister LC 150 vloer vanaf €16,95 m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs, dan krijgt u deze compleet gratis bij ons.

3 artikelen  

Verwijder alle

Hoge kwaliteit Meister LC 150 laminaat bij Luxury Floors

De Meister LC 150 laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Meister LC 150 collectie bestaat uit de volgende vloeren: Eik Taverna, Eik Wit en Eik Marsepijn.

De voordelen van Meister LC 150 laminaat vloeren

Al het laminaat van Meister kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Meister is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Meister laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²! Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Bestel nu een Meister LC 150 laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Meister vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Meister LC 150 vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen