Altijd de laagste prijsgarantie!

38 artikelen  

Verwijder alle


Laminaat van Meister: hoogwaardige vloeren

Meister staat bekend om haar hoogwaardige laminaat en stijlvolle panelen. De producten worden gemaakt in Duitsland. Meister combineert een hoge kwaliteit met de perfecte look en optimaal comfort. Plezier in innovatie is hun drijfveer.

De vloeren zien er prachtig uit, maar zijn daarnaast ook nog eens een duurzame koop.

Meister is een familiebedrijf en denkt daarom ook aan toekomstige generaties. Respect voor de natuur en haar grondstoffen is daarom voor Meister vanzelfsprekend.

Al meer dan 90 jaar laminaat van topkwaliteit

Meister bestaat al sinds 1930. De bedrijfsnaam “MeisterWerke” slaat niet alleen op hun producten, maar ook op de plaats Meiste waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is.

Naast het bedrijf gaan ook de vloeren erg lang mee. Met de ‘MEISTER-garantie’ krijgt u 25 jaar garantie op uw nieuwe vloer. Zo weet u zeker dat u eindeloos kunt genieten van uw vloer.

Meister laminaatvloeren bij Luxury Floors

De laminaatvloeren van Meister zijn niet alleen erg mooi. Ze zijn ook zeer eenvoudig te leggen en te onderhouden. Het laminaat bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. Voornamelijk uit hout.

De kern bestaat uit gecomprimeerde houtvezels. En aan de onderkant zit een tegenfineer die ervoor zorgt dat de vloer stabiel is. Sommige vloeren hebben ook geïntegreerde contactgeluiddemping.

De toplaag van de vloer bestaat uit krachtige melaminehars. Hierdoor is het laminaat erg robuust en eenvoudig te onderhouden.

De vloeren van Meister zijn enorm vlek- en krasbestendig. Alle soorten vuil kan probleemloos schoongemaakt worden. En door het speciale opperlak Diamond Pro zijn de laminaatvloeren ook erg goed beschermd tegen krassen en slijtplekken.

Koop uw Meister laminaat bij Luxury Floors

Bestel nu een Meister laminaat vloer bij Luxury Floors. Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U heeft de vloer al binnen 24 uur in huis, compleet met plinten en ondervloer.

Als u de vloer eerst graag in het echt wil zien en/of persoonlijk advies wil kunt u altijd bij onze fysieke winkel terecht. Ons personeel helpt u graag.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen