Laminaat met marmerlook


Bent u helemaal klaar met de standaard vloeren die u bij iedere vloerenboeren voorbij ziet komen en bent u daardoor op zoek naar iets bijzonders? Kies er dan zeker eens voor om laminaat met een marmer uitstraling te nemen. Deze vloer imiteert namelijk de klassieke schoonheid van marmer tegels, terwijl u geniet van alle voordelen die een laminaatvloer met zich meebrengt. Bekijk snel het gehele assortiment bij Luxury Floors en wie weet tovert u uw woning binnenkort om tot een vorstelijk paleis!

De redenen waarom marmer enorm geliefd is

Denkt u de woningen van verschillende beroemdheden, dan denkt u hoogstwaarschijnlijk direct aan de overvloed aan marmer. Dit is niet zo gek aangezien marmer erom bekend staat dat het een duur en kwetsbaar natuurproduct is. Door marmer tegels in huis te leggen krijgt uw woning direct een luxueuze uitstraling die perfect past bij diverse moderne interieurs. Bovendien geeft marmer ieder interieur een strakke, maar tegelijkertijd pittige uitstraling die veel warmte meebrengt. Hierdoor is het niet verrassend dat veel beroemdheden en luxe 5-sterren hotels gebruik maken van marmer in het interieur.

Marmer is enorm kras- en vlekgevoelig

Vandaag de dag dromen veel mensen ervan om echte marmer tegels in huis te nemen. De voornaamste reden hiervoor is dat marmer iedere woning een luxe en warme uitstraling geeft. Toch laten veel mensen zich hiervan weerhouden doordat marmer een kwetsbaar natuurproduct is. Dit betekent dat marmer enorm gevoelig is voor vlekken en krassen. Knoeit u per ongeluk met rode wijn op uw marmeren vloer? Dan trekt de wijn vrijwel direct in het marmer, waardoor u de rest van uw leven met een lelijke vlek op de vloer geconfronteerd wordt. Ontzettend zonde! Gelukkig kunt u dit probleem tegenwoordig gemakkelijk voorkomen door te kiezen voor laminaat met marmer look.

Maak kennis met de voordelen van laminaat

Laminaatvloeren zijn al sinds de introductie in de jaren 70 van de vorige eeuw onlosmakend verbonden met Nederlandse huishoudens. Dit heeft laminaat te danken aan het feit dat het minder kwetsbaar is dan bijvoorbeeld een marmeren of een houten vloer. Door te kiezen voor een laminaatvloer, kiest u in ieder geval voor de onderstaande voordelen:

  • Laminaat is verkrijgbaar in tientallen verschillende soorten, maten en kleuren. Hierdoor is er altijd een exemplaar te vinden die perfect bij uw interieur past.
  • Voor iedere budget is er een laminaatvloer te vinden. Tegenwoordig is het aanbod aan laminaat enorm wat betekent dat er zelfs verschillende prijsklassen zijn.
  • Laminaatvloeren zien er realistischer uit dan ooit tevoren. Vrijwel de meeste vloeren zijn niet meer van echt hout te onderscheiden dankzij de natuurgetrouwe eigenschappen van het materiaal.
  • Geschikt voor vrijwel iedere ruimte, zelfs in de badkamer. Bekijk maar eens ons waterbestendig laminaat.
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen dankzij het handig kliksysteem. Hierdoor legt u in slechts enkele minuten al een zeer groot oppervlak.
  • Volledig onderhoudsvriendelijk. Met een stofzuiger, bezem en een dweil heeft u het onderhoud zo gedaan.

Kies voor marmer look laminaat van Luxury Floors

Overweegt u al een langere tijd om marmer look laminaat in huis te halen? Kom dan naar Luxury Floors in Kampen en laat u inspireren door hét grootste aanbod aan vloeren in Nederland. In onze showroom zijn al onze vloeren op een overzichtelijke manier uitgestald, zodat u gemakkelijker een uitgekozen vloer onderling kunt vergelijken. Zo vindt u in ons assortiment niet alleen laminaat, maar ook de mooiste PVC vloeren, keramische tegels en zelf handige ondervloeren. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag verder door volledig naar uw wensen te luisteren. Op die manier wordt het vinden van de juiste vloer een eitje!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen