10 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Majestic laminaat

De Majestic collectie van Quick-Step is van een andere wereld, ze verschillen erg van de andere collecties. De Majestic collectie heeft een extreem luxe en ruime uitstraling, en tilt je interieur naar een hoger niveau dankzij de breedste en langste laminaatplanken die Quick-Step ooit produceerde. De planken van de Majestic collectie zorgen voor een groots effect; ze hebben natuurgetrouwe kleuren en texturen, en bovendien zeer waterbestendig.

Scratch Guard bescherming

De Quick-Step Majestic laminaat is niet alleen modern en heeft een luxe uitstraling, het is tot wel 10x beter bestand tegen krassen dan andere merken. Dit komt doordat de laminaat-vloeren een scratch guard resistant toplaag bevatten. Hierdoor krijgt je vloer een langere levensduur en kan je oneindig genieten.

Nog indrukwekkender met de Majestic collectie

Iedereen weet dat vocht en vloeren niet lekker samengaan, maar Quick-Step heeft hier een einde aan gemaakt. De Majestic collectie is bestand tegen water op de toplaag en wat in de groeven. De Laminaatvloer is dor een unieke vinding volledig waterdicht en hierdoor is schoonmaken met een emmer water en sop geen probleem.

Perfect matchende plinten en profielen

De collectie van Quick-Step kunt u met 100% matchende plinten en profielen afwerken. Slecht bijpassende plinten en profielen halen immers de uitstraling van de vloer naar beneden. Door de matchende plinten en profielen versterk je de uitstraling van de vloer!

Grootste winkel/showroom in Kampen

Naast de Quick-Step collecties bieden wij u vele gerenommeerde laminaatwerken. Merken waar u jarenlang plezier van gaat hebben. De beste merken dat is waar wij mee werken. Bent u er nog niet helemaal over uit wat voor vloer u wilt kopen? Kom gerust langs en bekijk ons assortiment.

Ergens anders goedkoper?

Wanneer u een laminaat-vloer ergens anders goedkoper vindt, dan krijgt u de laminaat en alle toebehoren geheel gratis!*

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen