Bij Luxury Floors koopt u goedkope laminaatvloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste laminaat vloeren van topmerken vanaf [€16,95 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

6 artikelen  

Verwijder alle
Maison bij Luxury Floors: laminaat PVC vloeren van hoge kwaliteit

Maison is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Maison is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Maison producten.

Waarom Maison laminaatvloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Maison laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de [merk] vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!


Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Online Maison laminaat vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Maison vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen