Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Maastricht nodig?


Goedkoop laminaat met de allerlaagste prijsgarantie van Maastricht vindt u bij Luxury Floors. Onze vloeren zijn minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken in Maastricht. Mocht u het wel goedkoper vinden, dan krijgt u de vloer met alle toebehoren van ons gratis. Dat is de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Laat uw vloer bezorgen en leggen.

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Laminaat met gratis ondervloer

Wilt u goedkoop laminaat en niet al te veel geld kwijt zijn alle toebehoren? Wilt u een goede laminaatvloer inclusief ondervloer? Bestel een laminaatvloer en u krijgt de ondervloer t.w.v. €2,95 m² geheel gratis.

Laminaat outlet: laminaat al vanaf €1,99 per m²

Al 12 jaar is Luxury Floors de goedkoopste van Nederland en dat bevestigd onze outlet nog maar eens. Hier vindt u al laminaat tegen de stuntprijs van €1,99 per m². Bekijk onze outlet en aanbiedingen en laat uw laminaatvloer bij u in Maastricht bezorgen. Dat is nog eens goedkoop laminaat.

Laat uw vloer bezorgen in Maastricht of kom langs in de showroom van Luxury Floors

U raakt niet uitgekeken in onze showroom van 1000m² met meer dan 300 soorten laminaat. De vloeren zijn direct leverbaar vanuit een enorme voorraad. Naast het laminaat zijn ook alle toebehoren aanwezig om uw vloer in Maastricht te bezorgen en te leggen. Kom langs bij onze showroom en neem eerst rustig een kijkje. De specialisten staan voor u klaar en kunnen u voorzien van de beste tips en helpen u graag met uw keuze.

• Reisafstand Maastricht - Kampen 239 km en 2,5 uur rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer

• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!