Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Maastricht nodig?


Goedkoop laminaat met de allerlaagste prijsgarantie van Maastricht vindt u bij Luxury Floors. Onze vloeren zijn minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken in Maastricht. Mocht u het wel goedkoper vinden, dan krijgt u de vloer met alle toebehoren van ons gratis. Dat is de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Laat uw vloer bezorgen en leggen.

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Laminaat met gratis ondervloer

Wilt u goedkoop laminaat en niet al te veel geld kwijt zijn alle toebehoren? Wilt u een goede laminaatvloer inclusief ondervloer? Bestel een laminaatvloer en u krijgt de ondervloer t.w.v. €2,95 m² geheel gratis.

Laminaat outlet: laminaat al vanaf €1,99 per m²

Al 12 jaar is Luxury Floors de goedkoopste van Nederland en dat bevestigd onze outlet nog maar eens. Hier vindt u al laminaat tegen de stuntprijs van €1,99 per m². Bekijk onze outlet en aanbiedingen en laat uw laminaatvloer bij u in Maastricht bezorgen. Dat is nog eens goedkoop laminaat.

Laat uw vloer bezorgen in Maastricht of kom langs in de showroom van Luxury Floors

U raakt niet uitgekeken in onze showroom van 1000m² met meer dan 300 soorten laminaat. De vloeren zijn direct leverbaar vanuit een enorme voorraad. Naast het laminaat zijn ook alle toebehoren aanwezig om uw vloer in Maastricht te bezorgen en te leggen. Kom langs bij onze showroom en neem eerst rustig een kijkje. De specialisten staan voor u klaar en kunnen u voorzien van de beste tips en helpen u graag met uw keuze.

• Reisafstand Maastricht - Kampen 239 km en 2,5 uur rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer

• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden