LOC Floor laminaat kopen bij Luxury Floors

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Gemakkelijk te leggen door het Uniclic® systeem

Dankzij het Uniclic® systeem zijn de laminaatvloeren van LOC Floor zeer eenvoudig zelf te leggen. Dankzij dit systeem hoeft u namelijk geen gebruik te maken van lijm, maar kunt u de planken erg gemakkelijk en snel in elkaar klikken of schuiven. Een ander voordeel is dat de vloer hierdoor erg duurzaam is en gemakkelijk te verhuizen is. Had u toch uw vloer het liefst laten leggen door een professional? Wij helpen u graag.

Laminaat van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs

Als we denken aan laminaat van hoge kwaliteit dan denken we al gauw aan het laminaat van Quick-Step. Quick-Step is één van de beste merken op het gebied van laminaat en dat maakt Quick-Step niet het goedkoopste laminaat. Om iedereen toch betaalbaar laminaat van hoge kwaliteit te bieden is hiervoor LOC Floor in het leven geroepen. De LOC Floor vloeren worden gezien als een goedkoper alternatief voor Quick-Step vloeren. Doordat de vloeren van LOC Floor door dezelfde fabrikant worden gemaakt, voldoen ook deze vloeren aan de hoge kwaliteitseisen waar Quick-Step zo bekend mee is geworden. De vloeren van LOC Floor zijn dan ook van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs! Zo krijgt u pas echt waar voor u geld.

Ruim aanbod LOC Floor laminaat

Bij Luxury Floors vindt u verschillende soorten LOC Floor laminaatvloeren, zo kunt u kiezen uit Pantin White, Titanium Oak, Magadan Sawed Oak, Brown Oak of Light Grey Oak. Geïnteresseerd in een LOC floor? Bij Luxury Floors vindt u deze prachtige vloeren al vanaf € 14,95 per m2! Neem nu een kijkje in ons assortiment en laat u verassend door de prachtige laminaatvloeren van LOC Floor

LOC Floor laminaat kopen? Laagste prijsgarantie!

Bent u van plan LOC Floor laminaat te kopen? Verstandige keuze! Met deze vloeren haalt u kwaliteit in huis, en dat voor een eerlijke prijs. Koop uw LOC Floor nu bij Luxury Floors en maak gebruik van onze laagste prijsgarantie. Wij voeren namelijk op alle voorraad laminaatvloeren een keiharde laagste prijsgarantie. Bestel nu uw LOC Floor bij Luxury Floors vanaf € 14,95 per m2!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen