Licht laminaat


Een lichte vloer is altijd een goed idee. Dat geldt zeker voor licht laminaat: betaalbare, praktische vloeren die prachtig staan in uw woning. Een lichte vloer is te combineren met vrijwel ieder type interieur. Bovendien laat het uw woonruimte groter lijken en versterkt het de lichtinval in huis. Wilt u ook graag een lichtgekleurde laminaatvloer? Bekijk dan gauw ons ruime assortiment. Wij hebben talloze scherp geprijsde vloeren voor u verzameld, van visgraat laminaat tot vloeren met een tegelstructuur, en van brede tot smalle planken.

De voordelen van een lichte laminaatvloer

Twijfelt u nog of u moet kiezen tussen een lichte of een donkere vloer? Misschien dat onderstaande voordelen van licht laminaat u een handje kunnen helpen.

  1. Allereerst staat een lichtgekleurde vloer prachtig bij de meeste type interieurs. Een voorbeeld hiervan is de industriële interieurstijl, wat u tegenwoordig in steeds meer woningen terugziet. Combineert u uw lichte vloer met robuuste meubels en rauwe kleuren, dan zorgt dit voor een geweldig contrast. Ook in een landelijk interieur staat licht laminaat prachtig. Of wat te denken van een Scandinavische woonstijl? Let er alleen wel op dat u niet te veel lichte meubels neerzet om te voorkomen dat uw woonkamer een soort eenvormige brij wordt.
  2. Een ander pluspunt van lichtgekleurd laminaat is dat het de woonruimte waarin u het legt groter doet lijken. Zeker als u relatief klein woont is dit een groot voordeel. Tip: kies ook voor een vloer met extra brede planken. Hiermee wordt dit optische effect nog verder versterkt.
  3. Licht laminaat stimuleert de lichtinval in uw woning. Een lichtgekleurde vloer reflecteert namelijk licht, waardoor ruimtes extra verlicht worden. Handig voor als u niet veel ramen in huis heeft of als uw woonkamer op het noorden ligt.

Soorten licht laminaat

Lichte laminaatvloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Luxury Floors vindt u het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verschillende kleuren. Zo heeft u de keuze uit wit, lichtgrijs, licht eiken of lichtbruin laminaat. Elk van deze kleuren geeft uw woning net even een andere touch mee.
  • Verschillende structuren. U kunt kiezen voor reguliere houten planken, maar ook voor het exclusievere visgraat laminaat. Dat is pas echt een eyecatcher! Hetzelfde geldt voor een vloer met een Hongaarse punt structuur.
  • Verschillende afmetingen. Kiest u voor langwerpige houten vloerplanken of het kleinere tegellaminaat? Vergis u niet, de afmetingen van uw vloerdelen spelen zeker mee voor de uitstraling van uw vloer.

Licht laminaat kopen bij Luxury Floors

Bestel gauw uw favoriete lichte laminaatvloer in onze webshop en profiteer van onze voordelige service. Zo bieden wij snelle levering in heel Nederland en België: binnen 24 uur heeft u uw nieuwe vloer in huis. Daarnaast profiteert u van onze keiharde laagste prijsgarantie. Komt u uw gewenste vloer ergens anders goedkoper tegen? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! Lees de actievoorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen