86 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiezen voor licht eiken laminaat?

Kiest u voor licht eiken laminaat, dan profiteert u van het beste van drie werelden: van laminaat, van eiken vloeren en van lichte vloeren.

Laminaat: kwalitatieve vloeren voor een scherpe prijs

Laminaat is misschien wel het type vloer dat u het vaakst terugziet in Nederlandse interieurs. Er kleven dan ook zeer veel voordelen aan, zeker voor mensen met een beperkt budget. Vergeleken met bijvoorbeeld PVC vloeren, houten vloeren en betonnen vloeren zijn laminaatvloeren dan ook veel goedkoper. En het mooie is dat dit nauwelijks ten koste gaat van de kwaliteit. Laminaat is anno 2022 namelijk een echt hoogwaardig product. Zo is het nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden, is het in allerlei varianten verkrijgbaar en is het een duurzaam en onderhoudsarm vloertype.

Een rustieke uitstraling met eiken laminaat

Als het gaat om laminaat is eiken één van de meest geliefde kleuren. Dat snappen wij volledig, want een eiken motief geeft iedere vloer, en daarmee ieder interieur, een prachtige natuurlijke uitstraling. U creëert er een knusse, warme en serene sfeer mee. Omdat het een relatief neutrale kleur is, past eiken in vrijwel ieder interieur. Er zijn talloze mooie combinaties mogelijk.

Een grotere en lichtere woonruimte dankzij een lichte vloer

Tot slot doet de keuze voor een lichte vloer wonderen voor uw interieur. Het is namelijk zo dat een vloer met een lichte kleur een ruimte groter doet laten lijken. Handig voor als u niet zo groot woont. Daarnaast stimuleren lichte vloeren de lichtinval, doordat ze invallend licht reflecteren. Voor huizen met weinig ramen is dit dus een uitkomst. En tot slot passen lichte vloeren goed bij vrijwel alle typen interieurs.

Licht eiken laminaat kopen bij Luxury Floors

Bent u overtuigd van de voordelen van licht eiken laminaat? Bestel dan gauw uw favoriet bij Luxury Floors. Bij ons vindt u laminaatvloeren met een lichte eiken kleur in verschillende soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloer met een visgraat of Hongaarse punt structuur? Wij voeren daarnaast alleen de beste merken, waardoor u kunt kiezen uit modellen van Quick-Step, Hoomline, Douwes Dekker, Classen, Meister en meer.

Bij ons profiteert u van snelle levering in heel Nederland en België. Bestelt u vandaag uw vloer, dan heeft u hem morgen in huis. En dankzij onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel. Kunt u tot slot wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw vloer, dan komen onze professionele vloerenleggers graag bij u langs.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen