421 artikelen  



























Dé specialist in goedkoop top laminaat!

Onze showroom van 1000m² heeft meer dan 300 soorten laminaatvloeren met alle Europese topmerken. U vindt hier goedkoop laminaat van merken, zoals Egger, Kronoswiss, Kronotex, Parador, Kaindl, Tarkett en nog veel meer. De laminaatvloeren zijn vanuit ons voorraad (80.000m²) direct leverbaar.

Het laminaat is voorzien van een hoogwaardig decorpapier, waardoor het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. De toplaag is zeer slijtvast en erg duurzaam. U ontvangt de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Benieuwd naar ons assortiment?

Laminaat outlet met laminaat al vanaf €1,99 per m²

Wij hebben goede connecties met de fabrikanten en kopen rechtstreeks bij hun in. Zo is er geen tussenhandelaar en zijn er dus ook geen extra marges. Wij hanteren een minimale marge en dat resulteert in heel goedkoop laminaat. Nergens zijn onze vloeren goedkoper! In onze outlet hebben we zelfs al laminaatvloeren vanaf €1,99 per m².

Kom langs bij Luxury Floors of bestel direct via onze website

U kunt ook langskomen en een kijkje nemen in onze showroom. Naast het laminaat ook alle toebehoren aanwezig voor uw laminaat in Leeuwarden. Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u graag van de beste tips!

• Reisafstand Leeuwarden- Kampen 86,3 km en 58 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaal zaken
• Combineer met lunch of dinner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Eerst rustig rond kijken in de winkel
• Deze week met gratis ondervloer
• Ergens anders goedkoper? Krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis

Op de website kunt een greep vinden uit het assortiment. Zit uw laminaat hiertussen dan kunt u gelijk telefonisch (038-3374025) uw bestelling doorgeven. Wij zorgen dat het bij u in Leeuwarden bezorgd wordt.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen