Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop laminaat in Leeuwarden kopen


Stop maar met zoeken naar goedkoop laminaat in Leeuwarden. Luxury Floors heeft met de allerlaagste prijsgarantie van Nederland en de laagste prijs voor u in Leeuwarden. Vindt u de laminaatvloer elders wel goedkoper, dan krijgt u de vloer gratis mee inclusief de ondervloer en plinten. Bestel nu goedkoop laminaat inclusief gratis ondervloer t.w.v. €2,95. Het is ook mogelijk om uw vloer online te kopen en te late bezorgen in Leeuwarden.

Bekijk de collectie

Dé specialist in goedkoop top laminaat!

Onze showroom van 1000m² heeft meer dan 300 soorten laminaatvloeren met alle Europese topmerken. U vindt hier goedkoop laminaat van merken, zoals Egger, Kronoswiss, Kronotex, Parador, Kaindl, Tarkett en nog veel meer. De laminaatvloeren zijn vanuit ons voorraad (80.000m²) direct leverbaar.

Het laminaat is voorzien van een hoogwaardig decorpapier, waardoor het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. De toplaag is zeer slijtvast en erg duurzaam. U ontvangt de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Benieuwd naar ons assortiment?

Laminaat outlet met laminaat al vanaf €1,99 per m²

Wij hebben goede connecties met de fabrikanten en kopen rechtstreeks bij hun in. Zo is er geen tussenhandelaar en zijn er dus ook geen extra marges. Wij hanteren een minimale marge en dat resulteert in heel goedkoop laminaat. Nergens zijn onze vloeren goedkoper! In onze outlet hebben we zelfs al laminaatvloeren vanaf €1,99 per m².

Kom langs bij Luxury Floors of bestel direct via onze website

U kunt ook langskomen en een kijkje nemen in onze showroom. Naast het laminaat ook alle toebehoren aanwezig voor uw laminaat in Leeuwarden. Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u graag van de beste tips!

• Reisafstand Leeuwarden- Kampen 86,3 km en 58 minuten rijden
• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaal zaken
• Combineer met lunch of dinner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Eerst rustig rond kijken in de winkel
• Deze week met gratis ondervloer
• Ergens anders goedkoper? Krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis

Op de website kunt een greep vinden uit het assortiment. Zit uw laminaat hiertussen dan kunt u gelijk telefonisch (038-3374025) uw bestelling doorgeven. Wij zorgen dat het bij u in Leeuwarden bezorgd wordt.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen