14 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Largo laminaat online bestellen

Deze collectie van Quick-Step heeft een van de breedste en langste laminaatplanken van alle collecties. De vloeren zijn voorzien van een 4v groef, wat zorgt voor extra diepte in uw interieur. De Largo collectie hebben een mat en egaal houtdessin, wat zorgt voor een tijdloze en rustige uitstraling.

De laminaat planken zijn maar liefst 2,05 meter lang en 20,5 centimeter breed. De Largo collectie staat het beste in grote woonruimtes. De dikte van de Largo collectie is 9mm. Dit verhoogt het loopcomfort in uw huis. De planken hebben allemaal hun eigen unieke karakter, dit komt doordat ze een eigen houtstructuur hebben.

De 4v groeven geven uw laminaat een houten uitstraling. Een v groef is een groef die ontstaat wanneer de laminaatplanken tegen elkaar worden gelegd. De groef heeft de vorm van een letter V. De Largo collectie bevat tevens vele ondervloeren.

Gemakkelijk te leggen door het kliksystyeem

U denkt natuurlijk vast dat een laminaatvloer leggen lastig is? Dat was in het verleden ook altijd zo. Inmiddels zijn de technologieën zodanig eenvoudig geworden dat zelfs u de vloer gemakkelijk kunt leggen. Quick-Step Largo heeft een uniek kliksysteem genaamd; uniclic. Dit systeem laat u de laminaatvloer in no-time plaatsen. Voor u het weet heeft u de vloer in uw huis liggen

Grootste winkel/showroom in Kampen

Naast de Quick-Step collecties bieden wij u vele gerenommeerde laminaatwerken. Merken waar u jarenlang plezier van gaat hebben. De beste merken dat is waar wij mee werken. Bent u er nog niet helemaal over uit wat voor vloer u wilt kopen? Kom gerust langs en bekijk ons assortiment.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen