Altijd de laagste prijsgarantie!

3 artikelen  

Verwijder alle

Hoge kwaliteit Kronotex Falco laminaat bij Luxury Floors

De Kronotex Falco laminaatvloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Kronotex Falco collectie bestaat uit de volgende vloeren: Zomer Eik Natuur, Zomer Eik Grijs en Millenium Eik.

Waarom Kronotex Falco laminaat vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Kronotex Falco laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Kronotex Falco vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Bestel nu een Kronotex Falco laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Kronotex vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Kronotex Falco vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen