5 artikelen  

Verwijder alleOntdek alle voordelen van de Kronoswiss Sync Chrome collectie

Het topmerk Kronoswiss heeft wereldwijd een sterke naam opgebouwd door vloeren te produceren van uitzonderlijke kwaliteit in de meest prachtige dessins. Het merk staat voor innovatie en klasse bevatten alle goede eigenschappen waaruit een topvloer moet bestaan. De Sync Chrome beschikt over een handig lijmloze kliksysteem die zorgt voor een ijzersterke en stabiele verbinding tussen de planken. Ook kunt u optimaal profiteren van de onderhoudsarme voordelen van laminaatvloeren. De collectie is bestand tegen vlekken en verkleurd niet waardoor u enkel alleen een doekje over de vloer heen hoeft te halen.

  • Geschikt voor zwaar-en intensiefgebruik dankzij de mega sterke eigenschappen en extra slijtvaste toplaag
  • Onderhoudsarm: bestand tegen vlekken en verkleurd niet
  • Eenvoudig te plaatsen met de handige lijmloze kliksysteem. Voor een supersterke en stabiele verbinding
  • Creëert de perfecte samenhang met alle elementen van iedere woonstijl

Magnifieke kleurnuances en eigentijdse houttinten

Breng een fijn en warm gevoel uw woning in met de reeks schitterende Kronoswiss Sync Chrome laminaatvloeren. De zeven eigentijdse houttinten, magnifieke kleurnuances en voelbare houtnerfstructuur van de ontwerpen zijn niet te onderscheiden van echt eikenhout. Daarnaast dragen deze natuur elementen bij aan een ongekend nieuwe dimensie in uw gewenste ruimte.

Koop uw Kronoswiss Sync Chrome alleen bij Luxury Floors!

Haal vandaag nog uw favoriete laminaatvloer uw woning in van de koningsklasse Koronoswiss Sync Chrome collectie. Nergens vindt u een laminaatvloer goedkoper dan bij ons en profiteer van onze laagste prijsgarantie! Ziet u een laminaatvloer toch ergens anders voor een lagere prijs? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis. Bekijk hier onze voorwaarden. Ontdek naast onze laminaatvloeren ook onze uitgebreide pvc vloeren, ondervloeren, plinten en accessoires om uw woning helemaal compleet te maken.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen