Altijd de laagste prijsgarantie!

1 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Krono Orginal Stone Impressions laminaat bij Luxury Floors

De Krono Original Stone Impressions laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Krono Original Stone Impressions collectie bestaat uit de volgende vloeren:

Waarom een Krono Orginal Stone Impressions laminaat vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Krono Original Stone Impressions laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Krono Original vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Krono Original Stone Impressions vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Krono Original Stone Impressions vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Krono Original Stone Impressions vloer bij Luxury Floors!

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Krono Original Stone Impressions vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen