Over Quick-Step

Quick-Step is opgerich tin 1990, in Belgie. De vloeren kenmerken zich doordat ze erg betrouwbaar en aantrekkelijk zijn. De vloeren zijn zeer gemakkelijk te leggen door het ontwikkelde clicksysteem. Wat ze weer onderscheid van de concurrentie. Bang dat de garantie tegenvalt? Quick-Step kan u verzekeren dat u een garantie van 25 jaar heeft, zodat je er jarenlang van kan genieten. De laminaatvloeren zijn uitermate geschikt om een vloerverwarming onder te doen.

20 artikelen  

Verwijder alle


Impressive Ultra, nóg mooier en nóg beter!

De zeer slijtvaste en waterbestendige laminaatvloer, we hebben het natuurlijk over de Quick-Step impressive ultra, het luxere broertje van de gewone impressive serie. Het is een van de meest slijtvaste en realistische laminaatvloer ooit. Bij de impressive ultra zijn de nerven van het hout niet alleen zichtbaar voor het oog, maar ook nog eens voelbaar. Het is hierdoor ook net zo realistisch als een houten vloer, maar dan alleen voordeliger. De ultra impressive heeft een uitstekende toplaag, super mat, stroef en uitermate slijtvast. Geschikt voor elk soort gebouw.

Ultra impressive collectie met scratch guard

De Ultra impressive collectie laminaat is ook nog eens uitgevoerd met scratch guard. Dit houdt in dat naast de hoge slijtvastheid je de eerste micro krasjes tot wel 10x minder snel ziet dan bij vergelijkbare vloeren. Hierdoor kan je dus nog langer genieten van een prachtige vloer. De vloer kan dus heel veel voetstappen verdragen.

Waterbestendig met de impressive ultra

De Quick-Step Impressive ultra heeft net zoals de gewone impressive, een hydroseal coating. Dit betekent dat het laminaat waterbestendig is. De vloer kan dus natte voetstappen en wateroverlast aan. Door de coating krijgt de vocht niet de kans om in de groeven te komen die in uiteindelijk in de vloer trekken. Super nuttig voor kantoren en winkels! Water is niet langer fataal voor de vloer.

Perfect matchende plinten en profielen

De collectie van Quick-Step kunt u met 100% matchende plinten en profielen afwerken. Slecht bijpassende plinten en profielen halen immers de uitstraling van de vloer naar beneden. Door de matchende plinten en profielen versterk je de uitstraling van de vloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen