440 artikelen  Zeer natuurlijke uitstraling van PVC vloeren:

De klik- PVC vloeren collectie van Luxury Floors is dankzij de prachtige decors en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels, de PVC vloeren zien er uit als een echt natuurproduct.

Met onze PVC vloeren haalt u de natuur in huis. Bijna onderhoudsvrij behoudt u de mooie uitstraling.. Een schitterende combinatie van een natuurlijke uitstraling en vele praktische voordelen.

Vloer laten bezorgen? Geen probleem!

Wij bezorgen uw uitgezochte vloer binnen 48 uur op het gewenste adres! Onze bezorgservice staat doordeweeks altijd voor u klaar en bezorgt het laminaat met bijzaken bij u thuis.

Geluiddempende vloer voor in uw appartement

Woont u in een appartement of op een etage in Friesland en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluid dempende ondervloer. Ofschoon PVC vloeren een laag loopgeluid hebben voldoen ze zonder een T.U.V. gecertificeerde ondervloer niet aan de wettelijk eis van 10dB norm. Om deze reden mag u dan ook de Pvc vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met klik systeem zijn daarom de perfecte oplossing.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen