Altijd de laagste prijsgarantie!

Luxury Floors heeft een aanbod van 300 verschillende soorten vloeren!

Wilt u goedkoop laminaat kopen? Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland en dus ook van Flevoland. In ons assortiment vindt u alle Europese topmerken tegen stuntprijzen. We zijn er zo van overtuigd dat wij het goedkoopste laminaat van Flevoland hebben, dat wij u een laminaatvloer met alle toebehoren gratis meegeven, als u de vloer elders goedkoper kunt vinden.

629 artikelen  Topkwaliteit laminaat kopen tegen hele kleine prijzen. Een kleine moeite om online onze laminaat vloeren te bekijken, zeker als u weet hoe veel u kunt besparen op het kopen van laminaat. Het laminaat wordt in Flevoland bezorgd.

Dé laminaatspecialist van Nederland voor goedkoop laminaat

Luxury Floors heeft een enorm assortiment aan laminaat voor u uitgestald in de showroom in Kampen. Online en in onze showroom vindt u meer dan 300 soorten, waaronder alle Europese laminaat topmerken. Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Laminaat al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Vanuit de fabrikant rechtstreeks bij ons binnen, zonder tussenhandel. Door onze minimale winstmarge bieden wij u de allerlaagste prijsgarantie. Al meer dan 12 jaar het goedkoopst in Nederland! We hebben in onze outlet zelfs al laminaat vanaf €1,99 per m2.

Laat uw vloer bezorgen in Utrecht of kom langs onze showroom

Naast ons ruim laminaat aanbod hebben wij ook alles in onze showroom wat u verder nodig hebt om uw laminaat te leggen in Flevoland. Onze specialisten helpen u ook graag met de keuze en hebben door hun jarenlange ervaring verscheidene tips voor u.

• Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
• Combineer met lunch of diner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
• Rustig kijken in onze grote showroom
• Deze week met gratis ondervloer
• Gratis laminaat met alle toebehoren als u het ergens anders goedkoper kunt vinden
• Laat uw vloer bezorgen in Flevoland.

U kunt onze showroom bezoeken, maar u kunt op onze website ook een greep zien uit ons assortiment. Mocht uw laminaat hier tussen zitten dan kunt u ook telefonisch (038-3374025) bestellen en laten we het bij u thuis bezorgen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 212 beoordelingen