Altijd de laagste prijsgarantie!

Luxury Floors heeft een aanbod van 300 verschillende soorten vloeren!


Luxury Floors brengt u het beste aanbod in laminaat vloeren in Flevoland, wij hebben een magazijn van 200.000m² waar u rustig kunt rond kijken naar ons aanbod in vloeren in Flevoland.

Zeer natuurlijke uitstraling van PVC vloeren:

De klik- PVC vloeren collectie van Luxury Floors is dankzij de prachtige decors en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels, de PVC vloeren zien er uit als een echt natuurproduct.

Met onze PVC vloeren haalt u de natuur in huis. Bijna onderhoudsvrij behoudt u de mooie uitstraling.. Een schitterende combinatie van een natuurlijke uitstraling en vele praktische voordelen.

Benieuwd naar de Europese topmerken? Bekijk ons volledig assortiment goedkoop laminaat.

Vloer laten bezorgen? Geen probleem!

Wij bezorgen uw uitgezochte vloer binnen 48 uur op het gewenste adres in Flevoland! Onze bezorgservice staat doordeweeks altijd voor u klaar en bezorgt het laminaat met bijzaken bij u thuis.

Geluiddempende vloer voor in uw appartement

Woont u in een appartement of op een etage en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen in Flevoland? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluid dempende ondervloer. Ofschoon PVC vloeren een laag loopgeluid hebben voldoen ze zonder een T.U.V. gecertificeerde ondervloer niet aan de wettelijk eis van 10dB norm. Om deze reden mag u dan ook de Pvc vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met klik systeem zijn daarom de perfecte oplossing.