Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Het merk Quick-Step Exquisa

Het merk Quick-Step bestaat al sinds 1990. Deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Quick-Step staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. De Quick-Step vloeren zijn ook nog eens eenvoudig te leggen dankzij het Uniclic legsysteem.

De voordelen van een Quick-Step Exquisa laminaatvloer bij Luxury Floors

Het laminaat van Quick-Step heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. De Exquisa laminaatvloeren hebben de uitstraling van een tegelvloer maar met het voordeel van quick-step laminaat. Bij het ontwikkelen van de Exquisa collectie heeft Quick-Step de focus gelegd op een aantal aspecten:

  • Zeer slijtvast
  • Voelbare oppervlakte structuur
  • Verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren
  • Makkelijk te leggen
  • Te combineren met vloerverwarming tot 28 graden Celsius

Wat kost laminaat?

De prijzen van laminaat verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al Quick-Step Exquisa laminaat vanaf €26,95, per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Koop nu een Quick-Step Exquisa laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Exquisa vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen