20 artikelen  

Verwijder alle


Eligna laminaat, voor elke omgeving

De Eligna laminaat collectie bevat prachtige intense houtstructuren met een mooie afwerking. Daarnaast zijn de vloeren gemakkelijk te combineren met elke omgeving. De Eligna laminaat vloeren brengen zowel sfeer als rust naar uw woning. Dankzij de prachtige structuur in de toplaag en de fijne print zijn de Eligna laminaat vloeren enorm realistisch. De Quick-Step Eligna laminaatvloeren zijn verkrijgbaar vanaf € 21,55 per m2.

De voordelen van Quick-Step Eligna laminaat

Quick-Step laminaat is een van de bekendste merken als het gaat om laminaatvloeren. Bij Quick-Step bent u verzekerd van de beste kwaliteit, de laatste trends en een eerlijke prijs. De laminaatvloeren van de Eligna collectie kennen dan ook vele voordelen:

  • Te combineren met vloerverwarming tot 28 graden
  • Makkelijk te leggen dankzij uniek kliksysteem
  • Eenvoudig te reinigen
  • Zeer vochtbestendig
  • Krasbestendig

Quick-Step laminaat

Quick-Step is altijd erg innovatief geweest op het gebied van vloeren. Ze waren bijvoorbeeld een van de eerste vloeren producenten die klik laminaat vloeren hadden. De laminaat vloeren worden tot de dag van vandaag nog steeds als een van de beste ervaren.

Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij Luxury Floors krijgt u dan ook de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! Zie hiervoor de voorwaarden.

Eligna laminaat: enorm krasbestendig

Dankzij de unieke Scratch Guard technologie is de Eligna laminaat collectie enorm goed bestand tegen krassen. Deze technologie maakt de Eligna laminaatvloeren tot wel 10 keer krasbestendiger. Hierdoor is de Eligna laminaatvloer in elke ruimte geschikt.

Eligna laminaat onderhouden

Voorkomen is beter dan genezen. Zo geldt dit ook voor uw laminaat vloer. Om Eligna laminaat mooi te houden moet u eens in de zoveel tijd het laminaat onderhouden. Een aantal tips voor het onderhouden van uw laminaat:

  • Doordat vuil zich niet aan laminaat hecht is stofzuigen een simpele en effectieve manier van onderhoud.
  • Laminaat reinigen kan ook goed met water, zolang u maar niet te veel gebruikt. Maak een sopje van water en schoonmaakazijn en dweil de vloer voorzichtig schoon.
  • Houd zand zo veel mogelijk van uw vloer vandaan. Zandkorrels kunnen namelijk krassen veroorzaken doordat het eigenlijk kleine steentjes zijn.
  • Maak gebruik van viltjes onder uw meubels. Bij het verplaatsen van meubels ontstaan namelijk vaak krassen.

Koop uw Eligna laminaat bij Luxury Floors

Op zoek naar een mooie laminaatvloer? De Eligna collectie biedt uitkomst! Bestel uw Eligna laminaat nu. De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen