9 artikelen  

Verwijder alle


Het leggen van een Egger Kingsize vgroef 8mm laminaat vloer

De Egger Kingsize vgroef 8mm laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De vloer is prima geschikt voor huishoudelijk gebruik en is makkelijk toepasbaar in verschillende ruimtes van uw huis. Wilt u de laminaat vloer laten leggen? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice zodat onze professionele leggers de vloer zo goed mogelijk bij u in huis kunnen plaatsen.

Brede plank en natuurlijke uitstraling van de Egger Kingsize vgroef 8mm vloer

De onzichtbare overgang in de planken maken dat een ruimte langer lijkt. De brede planken van de Egger Kingsize vgroef 8mm laminaat vloer zorgen voor meer ruimtelijkheid in huis en creëren sfeer. De vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, maar ook in uitvoeringen zoals de Egger Kingsize vgroef 8mm Maribor Eiken Natuur 194. Voor iedere woonstijl en smaak vindt u de perfecte vloer bij Luxury Floors.

Een Egger Kingsize vgroef 8mm vloer onderhouden

Doordat de vloer geschikt is voor huishoudelijk gebruik zal deze veel belopen worden. Om de levensduur van de Egger Kingsize laminaat vloer te optimaliseren is het van belang uw vloer goed te onderhouden. Onderhoud de Egger Kingsize laminaat vloer gemakkelijk met een stofzuiger of dweil. Verder kunt u gebruik maken van speciale reinigers voor laminaat vloeren.

Egger Kingsize vgroef 8mm laminaat kopen bij Luxury Floors

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Egger Kingsize vgroef 8mm laminaat vloer? Bij Luxury Floors geven wij u graag een passend advies om uw zoektocht naar de juiste vloer een stukje makkelijker te maken. Bij ons profiteert u van de laagste prijsgarantie en vind u een ruim aanbod aan laminaat, PVC, houten vloeren en nog veel meer. Wij heten u ook graag welkom in onze showroom in Kampen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen