Altijd de laagste prijsgarantie!

Op zoek naar een mooie laminaatvloer? Dan zit u bij de Egger Kingsize laminaatcollectie goed. Egger is een bedrijf uit Oostenrijk dat bekend staat als een laminaatproducent van kwaliteit. Het familiebedrijf veroverde de internationale markt dan ook snel dankzij hun warme designvloeren, die overigens op een milieubewuste worden geproduceerd.

3 artikelen  

Verwijder alle

Voordelig laminaat van hoge kwaliteit

Bij de afwerking maakt het merk Egger gebruik van de modernste afwerktechnieken. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar dit zorgt ook nog eens voor een prachtige authentieke uitstraling. Dankzij de moderne technieken heeft Egger het voor elkaar gekregen om een prachtige laminaatvloer te produceren die ook nog eens lang meegaat. Daarbij krijgt u bij Egger ook levenslange garantie! En valt er wat te zeggen over de designs? Egger maakt laminaat vloeren in veel verschillende stijlen en blijven ze up-to-date met verschillende soorten designs. Waar u ook naar op zoek bent, Egger heeft een trendy laminaatvloer voor u.

Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Ziet u uw gewenste Egger Kingsize laminaat vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Voordelen Egger Kingsize collectie

Egger Kingsize laminaatvloeren stralen kwaliteit uit. De laminaatvloeren van de Egger Kingsize collectie kennen dan ook veel voordelen:

  • Slijtvaster dan een natuurproduct
  • Goedkoop in de aanschaf
  • Heeft minder onderhoud nodig dan de meeste vloeren
  • Erg hygiënisch en makkelijk schoon te houden
  • Makkelijker om zelf te leggen
  • Een ruim aanbod aan modellen en kleuren

Een Enger Kingsize vloer vanaf €13,95 per m²

Egger Kingsize laminaat is relatief goedkoop, bovendien zijn de vloeren ook nog eens duurzaam. U zult nergens anders goedkopere Egger Kingsize vloeren vinden. De kosten van Egger Kingsize laminaat wordt per vierkante meter gerekend, en bij Luxury Floors heeft u al een echte Egger vloer vanaf €13,95 per m²! Bovendien krijgt u de ondervloer en andere toebehoren er gratis bij!

Koop uw Egger Kingsize laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Egger Kingsize laminaatvloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen