4 artikelen  

Verwijder alle


Geïnteresseerd in het hoogwaardige laminaat van Egger? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u Egger Classic vgroef 8mm laminaatvloeren nergens, u heeft al een Egger Classic vgroef 8mm vloer vanaf €9,95 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs, dan krijgt u deze compleet gratis bij ons.

Egger Classic vgroef 8mm vloeren bij Luxury Floors

Het merk Egger] bestaat al jaren, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Egger staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van een Egger Classic vgroef 8mm laminaat vloer bij Luxury Floors

Egger laminaat heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Egger laminaatvloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Egger Classic vgroef 8mm collectie heeft Egger de focus gelegd op kwaliteit, duurzaamheid en gemak.

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Egger Classic vgroef 8mm vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Egger Classic vgroef 8mm vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Bestel nu een Egger Classic vgroef 8mm laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Egger vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Egger Classic vgroef 8mm vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen