Altijd de laagste prijsgarantie!

1 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Egger Classic vgroef 7mm laminaat bij Luxury Floors

De Egger Classic vgroef 7mm laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De collectie staat bekend om hun trendy en klassieke vloeren. De vloeren hebben 2 of 4V-groeven wat zorgt voor het lange banen motief. Daarnaast hebben de vloeren een voelbare structuur. De Egger Classic vgroef 7mm collectie bestaat uit de volgende vloeren: Bardolino eiken grijs, Callisto eiken bruin, Vintage eiken wit, Gerookt eiken licht, Viking Eiken, Olchen Eiken Gerookt, Elton eiken licht, Lasken eiken donker, Oxford eiken.

De voordelen van Egger Classic vgroef 7mm laminaat vloeren

Al het laminaat/PVC van Egger kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Egger is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Met een gebruiksklasse 31 is deze vloer heel geschikt voor huishoudelijk gebruik. Dit betekent ook dat het Egger laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Dankzij de dikte is het laminaat ook erg geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Bestel nu een Egger Classic vgroef 7mm laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Egger vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Egger Classic vgroef 7mm vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen