Altijd de laagste prijsgarantie!

1 artikelen  

Verwijder alleBij Luxury Floors koopt u goedkope laminaatvloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste laminaat vloeren van topmerken vanaf €6,49 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

Egger Classic 8mm bij Luxury Floors: laminaat vloeren van hoge kwaliteit

Egger is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Egger is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Egger producten.

Waarom een Egger Classic 8mm laminaat vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Egger Classic 8mm laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Egger vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Wat kost laminaat?

De prijzen van laminaat verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al laminaat vanaf €6,49 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Koop nu een Egger Classic 8mm laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Egger Classic 8mm vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen