Bij Luxury Floors koopt u goedkope laminaatvloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste laminaat vloeren van topmerken vanaf €6,49 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

2 artikelen  

Verwijder alle
Hoge kwaliteit Egger Classic 7mm laminaat bij Luxury Floors

De Egger Classic 7mm laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Egger Classic 7mm collectie bestaat uit de volgende vloeren: Vinstra Eiken natuur, Akazie grijs, Western eiken licht, Belfort eiken zilver.

De voordelen van Egger Classic 7mm laminaat vloeren

Al het laminaat van Egger kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Egger is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Egger laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Online Egger Classic 7mm laminaat vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Egger Classic 7mm vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen