6 artikelen  

Verwijder alle
Geïnteresseerd in het hoogwaardige laminaat van Douwes Dekker? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u Douwes Dekker Spontaan laminaatvloeren nergens, u heeft al een Douwes Dekker Spontaan vloer vanaf €15,95 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs, dan krijgt u deze compleet gratis bij ons.

Hoge kwaliteit Douwes Dekker Spontaan laminaat bij Luxury Floors

De Douwes Dekker Spontaan laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Douwes Dekker Spontaan collectie bestaat uit de volgende vloeren: Eiken Zilvergrijs, Warm Eiken Naturel, Aspen Eiken, Eiken Wit, Authentiek Eiken Licht Grijs, Authentiek Eiken Naturel, Authentiek Eiken Donker, Oud Eiken Lichtgrijs, Oud Eiken Grijs geborsteld en Oud Eiken Donkergrijs.

De voordelen van Douwes Dekker Spontaan laminaat vloeren

Al het laminaat van Douwes Dekker kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Douwes Dekker is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Douwes Dekker laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Douwes Dekker Spontaan vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Douwes Dekker Spontaan vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Douwes Dekker Spontaan laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Douwes Dekker Spontaan vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen