2 artikelen  

Verwijder alle
Douwes Dekker Opgewekt vloeren bij Luxury Floors

Het merk Douwes Dekker bestaat al sinds jaren, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren van Douwes Dekker staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van Douwes Dekker Opgewekt laminaat vloeren

Al het laminaat van Douwes Dekker kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Douwes Dekker is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaatvloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Douwes Dekker laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Laminaat aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische laminaat aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze laminaat aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Bestel nu een Douwes Dekker Opgewekt laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Douwes Dekker Opgewekt vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Douwes Dekker Opgewekt vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen