2 artikelen  

Verwijder alle


Geheel onderhoudsvriendelijk

Kies voor een geheel onderhoudsvriendelijke vloer met het Douwes Dekker laminaat Enthousiast. De vloeren uit deze collectie hebben een bovenlaag gemaakt van zowel samengeperste houtvezels als kunststof. Hierdoor is de laminaatvloer ontzettend sterk voor dagelijks gebruik. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld een druk huishouden heeft met huisdieren of kinderen. Beiden staan er immers om bekend dat ze actief kunnen spelen, waardoor er schade kan ontstaan aan de vloer. Met het Douwes Dekker laminaat Enthousiast bent u ervan verzekerd dat de vloer geheel krasbestendig is. Zelfs het drukste speelmoment is kinderspel voor deze oersterke laminaatvloer. Bovendien is de vloer gemakkelijk te reinigen dankzij het egaal oppervlak. Dit maakt het mogelijk om zonder problemen al het stof en vuil met behulp van een stofzuiger of dweil te verwijderen. Houdt er wel rekening mee dat het Douwes Dekker laminaat Enthousiast niet 100% waterdicht is. Het is daardoor te adviseren om niet te nat de vloer te gaan dweilen.

Douwes Dekker laminaat Enthousiast leggen

Bent u niet zo handig? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, want iedereen kan het Douwes Dekker laminaat Enthousiast gemakkelijk zelf leggen. Dit is mogelijk doordat de Enthousiast collectie zich kenmerkt door het bijzondere tegelformaat. Hierdoor imiteert het niet alleen de tijdloze uitstraling van natuursteen, maar heeft u ook kortere planken om te leggen. Dit zorgt ervoor dat u deze laminaatvloer minder vaak op maat hoeft te snijden. De planken van het Douwes Dekker laminaat Enthousiast klikt u daarnaast eenvoudig aan elkaar met behulp van het kliksysteem. Hiermee kunt u de vloer geheel zwevend leggen. Ideaal als u in de toekomst ooit eens gaat verhuizen en toch uw vloer wilt meenemen!

Voor ieder huis een perfecte vloer

Alle vloeren uit de Douwes Dekker Enthousiast collectie zijn verkrijgbaar in verschillende klassieke kleuren. Hierbij kunt u denken aan antraciet, grijs of bruin. Deze kleuren zijn geheel tijdloos en passen daardoor bij verschillende interieurstijlen. Het maakt dus niet uit of u nu een industriële, landelijke of juist een romantische uitstraling in huis hebt. Door de natuurlijke kleuren van de Douwes Dekker Enthousiast collectie past het perfect in ieder huis. Voor welke kleur gaat u?

Douwes Dekker Enthousiast kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat het online aanschaffen van een vloer lastig kan zijn. Om het u een stuk gemakkelijker te maken, krijgt u bij ons de mogelijkheid om drie verschillende kleurstaaltjes te bestellen. Met deze testers kunt u gemakkelijk achterhalen welke vloer het beste staat in uw woning. Is uw keuze gevallen op een prachtige Douwes Dekker Enthousiast vloer? Dan kunt u de vloer eenvoudig en snel bestellen via de Luxury Floors webwinkel of kom langs in onze showroom in Kampen. Ons deskundig personeel kijkt dan samen met u naar een mooie afwerking en een eventuele ondervloer. Iedere woonsituatie vraagt immers om een andere soort ondervloer. Zodra alles geregeld is, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe vloer zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt. Een Douwes Dekker Enthousiast vloer kopen bij Luxury Floors was nog nooit zo gemakkelijk!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen