Donker laminaat


Bent u op zoek naar donker laminaat? Laminaat met een donkere kleur is stijlvol, modern en momenteel een echte trend. U creëert er een warme en authentieke look mee, en in combinatie met een licht gekleurd interieur levert het een prachtige uitstraling op in uw woning. In ons assortiment vindt u allerlei soorten donker laminaat. Kies bijvoorbeeld voor donkergrijze, donkerbruine of zwarte planken. Of wat dacht u van een vloer met een heus visgraatpatroon? Bekijk gauw onze collectie hieronder en bestel uw favoriet.

Waarom kiezen voor donker laminaat?

Misschien denkt u: donker laminaat, dat is niets voor mij. Veel mensen geloven namelijk dat een donkere vloer zorgt voor een donker en somber huis. Niets is echter minder waar. Sterker nog, donker laminaat heeft ontzettend veel voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Donker laminaat bezorgt uw woning een luxe en exclusieve look. U heeft dus geen dure meubels nodig om een dergelijke uitstraling te creëren. Tip: kies voor een laminaatvloer met brede planken of met een visgraatpatroon. Zo oogt hij nog chiquer!
  • Daarnaast zorgt donker laminaat voor een warme en authentieke uitstraling. Woonruimtes met een dergelijke vloer voelen behaaglijk en knus aan. In combinatie met de juiste verlichting maakt u het thuis ontzettend sfeervol!
  • Een donkere vloer kan er daarnaast voor zorgen dat uw woonruimte optisch groter aandoet. Het is dan wel belangrijk dat u kiest voor lichtgekleurde muren. Het is slim om hierbij te kiezen voor extra breed laminaat. Hierdoor lijkt de ruimte namelijk nog breder.
  • Tot slot is donker laminaat in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld qua kleur: donkerbruin, donkergrijs of zwart laminaat; het is allemaal mogelijk. Dit geldt ook voor de structuur van de laminaatplanken. Naast de reguliere planken, kunt u kiezen voor donkergekleurd visgraat of Hongaarse punt laminaat. En ook qua afmetingen, dikte en houtsoort is er van alles mogelijk.

Tip: kies voor contrast

Om zoveel mogelijk uit uw donkere laminaatvloer te halen, is het slim om te werken met contrast. Zoals we eerder al noemden is het verstandig om lichte muren te hebben bij een donkere vloer. Zo lijkt uw woonruimte namelijk breder. Hetzelfde geldt voor uw meubels. Een witte tafel of een wit vloerkleed doet bijvoorbeeld wonderen bij donker laminaat. Zulke contrasten staan prachtig in uw woning.

Verschillende kleuren donker laminaat

Donker laminaat is er in verschillende kleuren. Bij Luxury Floors vindt u zo'n donkere vloer bijvoorbeeld in de kleuren:

  • Donkergrijs
  • Donkerbruin
  • Donker eiken
  • Zwart

Donker laminaat kopen bij Luxury Floors

Bestel gauw uw favoriete donkere laminaatvloer in onze webshop en profiteer van onze voordelige service. Zo bieden wij snelle levering in heel Nederland en België: binnen 24 uur heeft u uw nieuwe vloer in huis. Daarnaast profiteert u van onze keiharde laagste prijsgarantie. Komt u uw gewenste vloer ergens anders goedkoper tegen? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! Lees de actievoorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen