Creo collectie laminaat | Luxury Floors

8 artikelen  

Verwijder alle


Laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Bij Luxury Floors kunt u terecht voor laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijs. Het laminaat van Luxury Floors is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast. Hierdoor is het te gebruiken in heel uw woning en gaat het laminaat erg lang mee. Dit komt dankzij de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag van het laminaat. Bij de vloeren die wij verkopen is dit tip top in orde, wat betekent dat ze stabiel, vochtbestendig en zeer drukbestendig zijn. Bovendien hebben al onze vloeren een goede AC-waarde, wat betekent dat u ze intensief kunt belasten zonder dat de toplaag wegslijt.

Een prachtige Creo laminaatvloer

Dankzij het speelse uiterlijk van de Creo laminaatvloeren collectie past de vloer bij vrijwel elke ruimte in uw huis. De laminaatvloeren uit de Creo serie van Quick-Step hebben een prachtig glad oppervlak zonder groef. Net zoals alle andere vloeren van Quick-Step heeft de Creo versie het Uniclic Kliksysteem, waardoor de vloer snel en gebruiksvriendelijk geplaatst kan worden. Daarbij heeft deze prachtige Creo collectie ook een toplaag dat wel tien keer krasbestendiger is dan normaal laminaat, dankzij de Scratch Guard Technolgie

Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bij Luxury Floors krijgt u dan ook de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! Zie hiervoor de voorwaarden.

Laminaat onderhoud

Hierbij een aantal tips om uw laminaat te onderhouden:

  • Doordat vuil zich niet aan laminaat hecht is stofzuigen een simpele en effectieve manier van onderhoud.
  • Laminaat reinigen kan ook goed met water, zolang u maar niet te veel gebruikt. Maak een sopje van water en schoonmaakazijn en dweil de vloer voorzichtig schoon.
  • Houd zand zo veel mogelijk van uw vloer vandaan. Zandkorrels kunnen namelijk krassen veroorzaken doordat het eigenlijk kleine steentjes zijn.
  • Maak gebruik van viltjes onder uw meubels. Bij het verplaatsen van meubels ontstaan namelijk vaak krassen.

Koop uw Quick-Step Creo bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Creo vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen