13 artikelen  

Verwijder alleCollectie Classen Waterbestendig

Bij Classen kunt u terecht voor verschillende soorten ontwerpen. Van Extravagant, een collectie met buitengewone ontwerpen, tot de Wiparquet, een collectie gebaseerd op de natuur zelf. Welke u ook kiest, met de laminaatvloeren van Classen bent u gegarandeerd van sfeer, moderniteit, een landelijke stijl of een stijlvolle industriële look. Met Classen laminaat is uw huis altijd comfortabel en naar uw eigen voorkeur ingericht.

De Classen vloeren zijn beschikbaar in vele stijlen, kleuren en ontwerpen. Een vloer van hoge kwaliteit met een echte hout-look. Bij Luxury Floors kunt u kiezen uit 10 prachtige Classen laminaat vloeren. Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Hoge kwaliteit Classen laminaatvloeren

Bij Luxury Floors vindt u laminaatvloeren van de allerhoogste kwaliteit. Dit betekent onder meer dat ze amper van echt hout zijn te onderscheiden. En dit is niet alleen te zien, maar ook te voelen. Deze houtlook – in combinatie met de zachte prijzen – maakt onze vloeren populair.

Ons laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast, waardoor het goed is te gebruiken in heel uw woning en erg lang mee gaat. Dit zit hem vooral in de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag van het laminaat. Bij de vloeren die wij verkopen is dit tip top in orde, wat betekent dat ze stabiel, vochtbestendig en zeer drukbestendig zijn. Bovendien hebben al onze vloeren een goede AC-waarde, wat betekent dat u ze intensief kunt belasten zonder dat de toplaag wegslijt.

Classen, een duurzame vloer

De bescherming van het klimaat, het milieu en het behouden van natuurlijke hulpbronnen zijn zeer belangrijke waarden in het ontwikkelingsproces van Classen en hun werknemers. Deze werkwijze en het daaruit voortkomende product met hoge kwaliteit is de basis van hun succes op de markt.

Een Classen vloer kopen bij Luxury Floors

Bestel de mooiste Classen laminaatvloeren online bij Luxury Floors, laat het laminaat thuis bezorgen en laat het leggen door een professional. Zo is de nieuwe vloer snel gerealiseerd. Wilt u toch liever het laminaat van tevoren zien en voelen? Kom dan langs onze showroom van 2000m² waar alle vloeren voor u staan uitgestald. Vanuit onze voorraad kunt u de vloeren direct meenemen.


Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen