9 artikelen  

Verwijder alleDe prachtige uitstraling van de Classen Visio Grande collectie

De Classen Visio grande collectie is een collectie die bestaat uit vloeren met een steenachtig effect. De vloeren zijn realistisch en natuurgetrouw. De vloeren zijn veelal uitgewerkt in grijsachtige tinten. Je vindt de Classen Visio grande vloeren in de volgende kleuren:

De vloeren zijn uitgewerkt in matlook en hebben 4 V-groeven. Ook hebben ze een voelbare textuur. Hierdoor lijken ze niet alleen echt, zo voelen ze ook. Een mooie uitstraling dus.

Het gemak van de Classen Visio Grande Vloer

Het laminaat van Classen is eenvoudig zelf te installeren. Zelfs als je weinig ervaring hebt met legging is dit mogelijk. Dit komt door het unieke Classen megaloc snelle installatiesysteem. Met het G5 kliksysteem heeft u geen hamer en andere gereedschappen nodig. U kunt de vloer met de hand eenvoudig aanleggen.

Het Classen Visio Grande laminaat: eenvoudig en duurzaam

De vloer is niet alleen eenvoudig aan te leggen, maar ook eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Nadat de laminaatvloer is geinstalleerd kan deze direct gebruikt en ingericht worden. De vloer is zeer druk-en slijt vast, vlekbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Je kunt de vloer simpelweg schoonmaken met een vochtige doek. Een duurzame vloer dus die lang mee gaat en daarnaast makkelijk te onderhouden is. Ideaal.

De waarden van Classen

Classen is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers als het gaat om laminaatvloeren. Belangrijke waarden van hen zijn: het klimaat, het milieu en het behouden van natuurlijke hulpbronnen. Door deze werkwijze en het fantastische product dat daaruit voortkomt is Classen een groot succes geworden.

Koop de Classen Visio Grande vloer bij Luxury Floors

Een mooie vloer van Classen op het oog? Bij Luxury Floors betaalt u het minst voor Classen laminaat. Dit komt door onze laagste prijsgarantie. Daarnaast heeft u de vloer binnen 24 uur in huis door onze snelle levering! Twijfelt u nog? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de vloeren in het echt.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen