4 artikelen  

Verwijder alle


Budget Line Laminaat geschikt voor iedere woonstijl

Gaat u voor een donkere Budget Line Laminaat 8mm vloer of juist voor een lichte uitvoering? Combineer de vloer gemakkelijk met de kleuren in uw interieur. Zo sluit een industrieel goed aan op de Budget Line Laminaat Tiger Oak Nature 2417 en kunt u elementen als leer en andere natuurlijke tinten terug laten komen in de woonstijl.

Maak een ruimte compleet

Met het gemakkelijk kliksysteem maakt u een ruimte al snel compleet met een laminaat vloer van Budget Line. Daarnaast profiteert u ook nog van een vloer die goed te combineren is met vloerverwarming. Zo geniet u straks van een vloer met warme uitstraling en daadwerkelijk een warm gevoel. Vindt u het toch een hele klus om de vloer zelf te leggen? Kies er dan voor om gebruik te maken van onze legservice. Zo weet u zeker dat de vloer er helemaal strak bij komt te liggen.

Budget Line Laminaat 8mm kopen bij Luxuryfloors

Vloeren met de beste prijs/kwaliteitverhouding koopt u bij Luxuryfloors. Ook kunt u bij ons terecht voor ondervloeren, keramische tegels, PVC en nog veel meer. Wij helpen u graag verder in onze showroom of neem contact met ons op voor een passend advies bij de keuze voor uw vloer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen