Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


De look en feel van de Balterio Xpressions vloer

De Balterio Xpressions collectie bevat verschillende soorten patronen. U kunt gaan voor visgraat, een ruitpatroon maar ook voor geometrische vormen. Als u op zoek bent naar een opvallende vloer, is dit zeker een goede keus.

Elke laminaatplank is uniek, net als het geval zou zijn bij een natuurhouten vloer. Een vloer bevat dus geen herhaling. Het laminaat is voorzien van het zogenaamde ultra high definition. Hierdoor straalt het nog meer contrast en diepte uit. De vloer is erg realistisch en elke knoop en houtnerf lijken levendig. Bij Luxury Floors hebben we de volgende vloeren van deze collectie in ons assortiment:

De vloeren worden uitgewerkt in een matlook en hebben een voelbare structuur. Hierdoor zien ze er niet alleen uit als echt hout, maar voelen ze ook zo aan!

De eenvoud van het leggen van de Balterio Xpressions vloer

Balterio beschikt over zijn eigen gepatenteerde PressXpress systeem. Door dit systeem klikt u de planken zo in elkaar. De vloer is hierdoor eenvoudig zelf te leggen. Daarnaast past de laminaat vloer goed in elke ruimte en bij elke stijl. Of dit nou klassiek is of juist erg modern, deze collectie past overal bij. Een veelzijdige vloer dus, die u eenvoudig zelf neerlegt!

Met Balterio Xpressions kiest u voor een duurzame vloer

De vloeren van Balterio gaan erg lang mee en zijn een goede keus als u op zoek bent naar een duurzame vloer. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op de vloer! De vloeren zijn verder onderhoudsvriendelijk, vlekbestendig en krasvast. Hierdoor blijft u vloer lang mooi en heeft u er daarnaast weinig werk aan.

Het comfort van de Balterio Xpressions vloer

De vloer is verder ook nog antistatisch, wat de vloer fijn in gebruik maakt. Ook zijn de vloeren in deze collectie geschikt voor vloerverwarming. Dit maakt de Balterio Xpressions tot een erg aangename vloer.

Koop uw Balterio Xpressions vloer bij Luxury Floors

Heeft u uw oog op een mooie vloer van Balterio laten vallen? Koop de vloer bij Luxury Floors. Bij ons heeft u de laagste prijsgarantie. U hoeft dus niet verder te kijken. Daarnaast wordt uw vloer binnen 24 uur geleverd. U heeft dus snel plezier van uw nieuwe vloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen