Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Balterio Xperience4 Plus bij Luxury Floors: laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Balterio is een merk en vloerenproducent en produceert al sinds vorige eeuw vloeren van hoge kwaliteit. Balterio is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Balterio producten.

De voordelen van een Balterio Xperience4 Plus laminaat bij Luxury Floors

Balterio laminaat heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Balterio laminaatvloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Balterio Xperience4 Plus collectie heeft Balterio de focus gelegd op een aantal aspecten: kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid.

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Balterio Xperience4 Plus vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Balterio Xperience4 Plus vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Balterio Xperience4 Plus laminaat vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Balterio Xperience4 Plus vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen