Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Balterio Xperience bij Luxury Floors: laminaat vloeren van hoge kwaliteit

Balterio is een merk en vloerenproducent en produceert al sinds vorige eeuw vloeren van hoge kwaliteit. Balterio is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Balterio producten.

De voordelen van Balterio Xperience laminaatvloeren

Al het laminaat van Balterio kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Balterio is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Balterio laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Balterio Xperience vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor Balterio Xperience vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Balterio Xperience laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Balterio Xperience vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen