Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Het industriele karakter van de Balterio Urban vloer

De industriële look is weer helemaal terug en hier sluit de Urban collectie dan ook perfect op aan. Dankzij het speciale Saw Cut Raw effect hebben de vloeren een mooi ruw randje gekregen. Hierdoor krijgt de vloer een oudere en gebruikte uitstraling. Dit geeft een erg mooi effect, en past heel goed bij een industriële uitstraling. De verweerde look is niet alleen goed te zien, maar ook te voelen op de vloer. De Urban Collectie heeft de volgende kleuren in het assortiment:

De 4-V groeven in de planken geven de vloer een nog realistischer uitstraling. Hierdoor lijkt je ruimte ook meteen groter. De vloeren worden verder afgewerkt in een matlook en hebben een voelbare structuur.

De Balterio Urban collectie: gemakkelijk te leggen

Het leggen van de Balterio Urban vloer is eenvoudig. Dit komt door het eigen systeem van dit merk. Dit Balterio FitXPress systeem maakt het plaatsen van vloeren simpel. U kunt de vloer zo in elkaar klikken. Daarnaast is dit kliksysteem ook nog eens ijzersterk. De clip in de korte zijde van de plank zorgt daarnaast voor directe bevestiging en een naadloze en zeer sterke voeg.

Het comfort van een Balterio Urban vloer

De Urban vloeren staan op elke plaats in uw huis. Daarnaast is de vloer ook geschikt voor bijvoorbeeld een kantoor. De vloeren gaan enorm lang mee. U krijgt dan ook 25 jaar garantie. Hierdoor bent u verzekerd van een mooie vloer! Verder is de vloer erg comfortabel dankzij de ‘Soft Toch Mat’ afwerking. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming. Erg aangenaam.

De Balterio Urban laminaat vloer kopen bij Luxury Floors

Heeft u een mooie Urban vloer gevonden? Bestel deze dan direct bij Luxury Floors. U hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben de laagste prijsgarantie. En vindt u de vloer ergens anders goedkoper? Dan krijgt u de vloer van ons helemaal gratis! Altijd zekerheid op de laagste prijs dus.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen