Altijd de laagste prijsgarantie!

Balterio Tulip laminaat vloer | Luxury Floors

7 artikelen  

Verwijder alle

Beschikbaar in vele stijlen

De laminaatvloeren van de Balterio Tulip collectie zijn beschikbaar in vele kleuren en stijlen. Daarbij zijn de laminaatvloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden, wat zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Bekijk alle 7 prachtige uitvoeringen en laat u betoveren.

Hoge kwaliteit Balterio Tulip laminaatvloeren

Bij Luxury Floors geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Zo bewijst o.a. de Balterio Tulip collectie. Al vanaf 16,15 heeft u een prachtige laminaat vloer in huis. De laminaat vloeren van Balterio zijn daarbij van de allerhoogste kwaliteit. Zoals u weet zijn de laminaat vloeren van Balterio niet alleen amper te onderscheiden van echt hout, ze voelen ook als echt hout. Dit samen maakt de vloeren van Balterio erg populair.

Ons laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast, waardoor het goed is te gebruiken in heel uw woning en erg lang mee gaat. Dit zit hem vooral in de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag van het laminaat. Bij de vloeren die wij verkopen is dit tiptop in orde, wat betekent dat ze stabiel, vochtbestendig en zeer drukbestendig zijn. Bovendien hebben al onze vloeren een goede AC-waarde, wat betekent dat u ze intensief kunt belasten zonder dat de toplaag wegslijt.

Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! Zie hiervoor de voorwaarden. De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Voordelen laminaat bij Luxury Floors

  • Keihard de laagste prijsgarantie van Nederland! (Alle prijzen incl. BTW!)
  • Europese topmerken
  • Winkel/showroom van 2000 m²
  • Gratis ondervloer t.w.v. €2,95 per m²
  • Meer dan 500 vloeren direct leverbaar
  • Volledige fabrieksgarantie tot wel 30 jaar

Een Balterio Tulip vloer kopen bij Luxury Floors

Bestel de mooiste Balterio Tulip laminaatvloeren online bij Luxury Floors, laat het laminaat thuis bezorgen en laat het leggen door een professional. Zo is de nieuwe vloer snel gerealiseerd. Wilt u toch liever het laminaat van tevoren zien en voelen? Kom dan langs onze showroom van 2000m² waar alle vloeren voor u staan uitgestald. Vanuit onze voorraad kunt u de vloeren direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen